Vem

FRIDA LILJEVALL

skådespelare
Verksam som skådespelare inom film och teater sedan 2007, har även grundat och lett frigruppen Teater Iris. 2015-2017 konstnärlig ledare och skådespelare på Kompani1 Teater, och har där gjort Tryffelsvin, Älskaren och YTA. På film närmast medverkat i Flykten från enplansvillorna (SVT) baserad på Jan Stenmarks serie-strippar och En svensk klassiker, som är utvald till Seattle International Film Festival 2017. I höst även aktuell i Utan personligt ansvar (suddenART).
www.fridaliljevall.se

RUBEN LOPEZ

skådespelare
Ruben har arbetat som skådespelare på bl.a. Dramaten, Teater Galeasen, Örebro Länsteater, Västmanlands Teater och Scenkonst Sörmland. Han har också regisserat och skrivit manus till ett flertal egna uppsättningar t.ex. Det var en gång en Vincent van Gogh som spelades på Turteatern och Södra Teatern. Ruben medverkade senast i Peter Oskarsons uppsättning av Romeo & Julia på Helsingborgs Stadsteater.

ANNIKA SILKEBERG

översättning & regi
Har arbetat på bl.a. Stadsteatrarna i Stockholm, Göteborg och Malmö, Dramaten, Nationaltheatret i Oslo och Teater Galeasen. 2010-13 husregissör vid Aarhus Teater i Danmark. Hade i början på året tysk urpremiär av Lena Anderssons Egenmäktigt förfarande på Brotfabrik i Berlin (Projekt Liebesblind), satte nyligen upp Sara Stridsbergs Beckomberga på Dramaten och Flytta på er – jag ska bli fri med Aleksa Lundberg på Unga Klara. Är konstnärlig ledare för nybildade SUDDEN ART.
www.annikasilkeberg.dk

JENNY ANDRÉ

scenografi & ljusdesign
Varit verksam som scenograf och ljussättare sedan 2004 och medverkat i ett femtiotal projekt inom teater, dans, opera och konserter med examen från University of Texas at El Paso. Har gjort ett flertal produktioner i Skandinavien, bland annat vid Aarhus Teater med Annika Silkeberg (Antichrist, I väntan på Godot m.fl.), Husets Teater med Simon Staho (Det der er och på Aarhus Teater även Hjertet skælver) och Dramaten med bl.a. Stefan Larsson (Medea, Richard III m.fl.).
www.jennyandré.com

FREDRIK ARSÆUS NAUCKHOFF

Musik & grafisk form
Arbetar som kompositör, ljuddesigner, videokonstnär och grafisk formgivare. Utbildade sig 2003-2007 på EMS (Institutet för Elektroakustisk musik) i Stockholm. Har gjort musik/ljuddesign och videoprojektion på bl.a. Dramaten, Aarhus Teater, Teater Galeasen, och Brigaden. Senast aktuell med musik/ljuddesign till Kung Kristina Alexander i regi av Elisabeth Ohlson Wallin på Strindbergs Intima Teater.
www.arsaeus.com